Jacobus Toet Royal Class Zalm

Previous
Next

Prijs

€ 26,28
Inclusief belasting
Gewicht

De Jacobus Toet Royal Class Zalm wordt gerookt zoals dat in vroegere tijden geschiedde. Het productieproces vergt niet minder dan vijf dagen. Het fileren van de zalm gebeurt nauwkeurig. 

Alleen voor het zouten van de vis worden al twee volle dagen uitgetrokken, hiervoor wordt speciaal zeezout gebruikt. Vervolgens wordt de zalm terug geweekt en daarna schoongeborsteld. Liggend op roosters  wordt de vis langzaam gedroogd en gerookt, terwijl nauwlettend wordt gekeken naar de temperatuur. Deze mag niet meer dan 23 graden bedragen.

Het roken is derhalve een uiterst serieuze zaak. Men gebruikt krullen van de beuk en van de eik. De rest blijft natuurlijk een zorgvuldig bewaard geheim: de precieze combinatie, de gebruikte tijd en de eindverwerking. Het resultaat is hoe dan ook bijzonder,  Jacobus Toet Royal Class Zalm bijzonder. De smaak? Mild en zacht. Koninklijk, eigenlijk.

Downloads

Delen op

Gerelateerde producten